بسم الله الرحمن الرحیم
امروز هفتم تیر است. سالروز حادثه ای بزرگ در تاریخ ایران سرفراز. سالروز شهادت شهید بهشتی و یاران او . سالروز سندی دیگر از کینه ورزی دشمنان بی رحم انقلاب اسلامی و سندی بر مطلومیت و حقانیت انقلاب.
به همین مناسبت مناسب دیدیم تا بخشی از بیانات مقام معظم رهبری در سال 83 پیرامون این حادثه و شخصیت عظیم شهید بهشتی را منتشر کنیم .
«جمهوری اسلامی هنوز هم سند مظلومیت است؛ زیرا کسانی که امروز پرچم مبارزه با تروریسم را سر دست گرفتهاند، اما بهدنبال جهانگشایی و کشورگشایی و دنبالهگیری مقاصد مادی و سیاسی خود هستند، با تروریستهای جرارِ پدیدآورندهی حادثهی هفتم تیر مثل دوست و برادر و خویشاوند رفتار میکنند؛ از آنها حمایت میکنند؛ با آنها همکاری میکنند و با یکدیگر توطئه میکنند؛ همدلی به هم نشان میدهند، در حالیکه اینها خودشان اقرار و بلکه افتخار کردند که چنین حرکت تروریستی فجیعی را در کشور ما بهوجود آوردند؛ این است مظلومیت ملت ایران.
حادثهی هفتم تیر همچنین نشانهی اقتدار و استحکام هم است؛ چون اگر کسی شهید بهشتی را میشناخت و قوّت فکر و اراده و ابتکار در تصمیم و اقدام را در این شخصیت ممتاز میدانست، خوب میفهمید که حذف یک چنین شخصیتی از مجموعهی مدیریتی کشور چه معنایی میدهد. شهید بهشتی حقیقتاً مثل سنگ آسیای گرانی بود که با گردش خود، دهها کار انجام میداد؛ تولید انرژی میکرد، کار راه میانداخت، پیش میرفت و فکر تولید میکرد. وقتی کسی مثل این شخصیت را که در مدیریت، در اجرا، در اقدام، در فکر، در مبانی فقهی و فلسفی، در تجربه و جهاندیدگی و روشنفکری و وسعتنظر در آن پایه و رتبه بود، از دل مدیریت نظامی نوپا بیرون بکشند و آن را از بین ببرند، باید نظام فلج میشد؛ اما نظام نه تنها با رفتن بهشتی و با رفتن شخصیتهای برجستهی دیگری که چه با او، چه قبل از او و چه بعد از او به شهادت رسیدند، فلج و زمینگیر نشد، بلکه هر کدام از این شهادتها مثل خون تازهیی در رگ کالبد زنده و پُرطراوت این نظام جوان دوانده شد و او را سرحالتر، بانشاطتر و پُرانگیزهتر کرد؛ این، همان استحکام نظام است، که تا الان هم همینطور است.
مردم ما برای شهادت شهدا مثل بقیهی متوفیها، به همدیگر تسلیت نمیگویند؛ تبریک میگویند. وقتی بهشتی شهید شد، مردم میگفتند: «تبریک و تسلیت»؛ غم در کنار فتح؛ این، هویت این نظام و انقلاب را روشن میکند.
امروز هم حادثهی هفت تیر زنده است؛ چون هم عاملان حادثه که جزو لئیمترین جنایتکاران محسوب میشدند و لئامتشان بهخاطر این بود که به چهرهی دوست درآمده بودند و کار خبیثترین دشمنان را میکردند زندهاند؛ هم بهشتی زنده است؛ پایهگذار و معمار نوین قضایی کشور.
اگر بنا بود شهید بهشتی در کشوری که هیچ نظام قضایی ندارد، کار را از خشت اول شروع کند، کارش آسانتر بود. تبدیل یک جریان و یک بنای آمیختهی از خوب و بد و درست و غلط، با جهتگیری نادرست، به نظامی که میخواهند جهتگیریاش درست باشد و کار عدالت اسلامی را به سامان برساند، خیلی خیلی کار دشواری است. این کار دشوار را هنوز هم شما مشغولید و ادامه میدهید و باید ادامه بدهید.»
راه این شهید عزیز مستدام و پر رهرو
فرم در حال بارگذاری ...