بسم الله الرحمن الرحیم
«بعضیها میگویند «جمعیّت کشور چرا باید این تعداد باشد و چرا باید بیشتر بشود؟»؛ این خطا است. هشتاد میلیون جمعیّت در یک کشور، آبرو برای این کشور است؛ این کشور هشتاد میلیون [جمعیّت دارد]. این سیاست غربیها -که من بعد اشاره خواهم کرد- [یعنی] سیاست تحدید نسل، امروز گریبان خود آنها را گرفته است و دارد بیچارهشان میکند؛ میخواهند کشورهای اسلامی از جمعیّتهای زیاد و جوانهای فعّال و انسانهای کارآمد برخوردار نباشند. اینکه من اصرار میکنم که حتماً بایستی تکثیر نسل بشود، خانوادهها باید فرزنددار بشوند -فرزندهای بیشتری- برای این است که فردای این کشور به همین جوانها احتیاج دارد و جوان و نیروی انسانی چیزی نیست که انسان بتواند از خارج وارد کند؛ بایستی خود کشور آن را تأمین بکند. این موج جمعیّتی یکی از امکانات است.»
مقام معظم رهبری،1397/01/01
مسئله ی جمعیت ، مسئله ی بسیار مهمی است و سالهاست مورد تاکید رهبری می باشد. به همین جهت قصد داریم طی چند مطلب به این مسئله بپردازیم و بخش هایی از کتاب “جمعیت ایران ، افزایش یا کاهش ؟ “، نوشته ی سرکار خانم اکرم حسینی مجرد را مرور کنیم.
« بنیاد جنگ جمعیتی در جهان
در سال 1949 دولت آمریکا یک واحد آکادمیک پژوهشی به نام دفتر تحقیق عملیات در دانشگاه جان هاپکینز تاسیس نمود تا پایه های تئوریک عملیات روانی در علوم اجتماعی را استخراج نماید. در سال 1948، طی یک قرارداد پژوهشی میان ارتش آمریکا و این دانشگاه، پایه های تئوریک علوم اجتماعی در جنگ روانی استخراج شد بعدها طی دهه ی هفتاد، ما حصل این تحقیقات، به رشته دانشگاهی ارتباطات سلامت عمومی در دانشگاه جان هاپکینز تبدیل شد. هدف از تاسیس این رشته و مراکز مرتبط با آن ارائه یک برنامه هماهنگ جهانی برای کاهش جمعت کشورهای کمتر توسعه یافته بود. این برنامه با پشتوانه آمریکا و با همکاری بسیاری از سازمان های بین المللی با عناوینی زیبا و جذاب چون تنظیم خانواده در این کشورها ترویج شد.
این قرارداد نقطه عطفی در اجرای پروژه های بین المللی جمعیت شد تا در بخشی از جهان سیاست های کاهش در در بخشی دیگر سیاست های افزایش جمعیت را اجرا کنند. پروفسور ژاکلین کاسون طی بررسی خود در کتاب “جنگ علیه جمعیت"، نشان می دهد که کنترل جمعیت جهانی کاملا منطبق بر پارامترهای دکترین نظامی آمریگا و یک جنگ تمام عیار است.
در اواخر دهه 1950 رشد جمعیت در کشورهای در حال توسعه به عنوان یک معضل جدی و به عنوان مانعی در مسیر برنامه های توسعه مطرح شد که می تواند زمینه ساز رکود یا سیر قهقرایی وضعیت اقتصادی شود و بستر لازم را برای گسترش کمونیسم مهیا نماید. متخصصان جمعیت در آمریکا موفق به جلب حمایت راکفلر (صنعتگر و تاجر معروف نفت) و هیئت مدیره بنیاد فورد شدند و طی چندین دهه تلاش برای ایجاد یک معرفت شناسی جمعی فراملیتی حول این اصول را شکل دادند که رشد جمعیتی مانعی بر سر راه توسعه اقتصادی است و برنامه های تنظیم خانوائه راه حل ممکن آن خواهد بود.»
ادامه دارد…
فرم در حال بارگذاری ...